Paul George blijft in Oklahoma

Goed nieuws voor alle Oklahoma City Thunder fans! Paul George, de superster die vorig jaar overkwam van de Indiana Pacers, heeft aangekondigd bij te tekenen in OKC.

Paul George maakte dat bekend in een speciale party in Oklahoma, waar zijn buddy Russell Westbrook speciaal voor over kwam vliegen. George tekent naar verluid voor de maximale vier jaar en een ongelooflijke 137 miljoen dollar. Wat krijgen de Thunder daar voor terug?

Unfinished Business

Het bijtekenen is een enorm verlies voor de Los Angeles Lakers, die min-of-meer favoriet waren in het landen van de diensten van George. Toch leek de keuze voor PG13 niet moeilijk. Quote: ‘Zij (de Thunder) vinken alles af van wat je als speler wil en nodig hebt. In de front office, de medische staf, je teamgenoten, de coaches… Ik bedoel: Ik kan het niet simpeler zeggen, dan dat.’

George en Westbrook zullen, mits er geen trades of blessures roet in het eten gooien, samen de prime van hun carrière doorbrengen. Het seizoen van de Thunder eindigde dit jaar in mineur, maar OKC was goed gedurende het seizoen! Met Steven Adams die nog een jaartje rijper is, Carmelo die misschien zijn game terugvindt? Oklahoma zou wel eens beter kunnen zijn dan wij denken, komend seizoen!

 

Unfinished business @russwest44

Een bericht gedeeld door Paul George (@ygtrece) op

 

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment