LeBron James tilt Cleveland Cavaliers naar tweede ronde

LeBron James is de beste basketballer ter wereld, en misschien wel de beste baller aller tijden. Wie daar aan twijfelt doet er goed aan het bandje terug te spoelen van de wedstrijd van vanavond. LeBron speelde een liedje met 45 punten, 9 rebounds en 7 assists om zijn club naar een match up met de Toronto Raptors te tillen.

Coach Tyronn Lue van de Cleveland Cavaliers had een goede ingeving, vóór de wedstrijd. Hij besloot Tristan Thompson in de starting line up te installeren. Met LeBron, Thompson, Kyle Korver, JR Smith en Kevin Love op het veld, had hij de vijf overgebleven kampioenen van twee jaar terug op het veld. Nice. Vooral omdat Thompson echt heerlijk speelde (15 pts, 10 reb).

Wisselen, daar deed LeBron vandaag liever niet aan. Omdat hij het hele vierde kwart van game six op de bank zat, voelde hij zich fit. Gevraagd naar of hij wat rust nodig had in de eerste helft:

Overigens zat hij eind derde, begin vierde kwart wel een hele poos met verkrampte benen. Verder scoorde ‘Bron 26 punten in de eerste helft, postte al zijn match ups op en zag altijd de extra pass. Hij raakte zijn eerste vijf of zes schoten, was echt ongelooflijk goed. Dus blok alle komende wedstrijden van de Cavaliers. Deze ploeg gaat geen kampioen worden, maar het is wel ontzettend tof om greatness live te zien!

Check hier hoe die arme Bojan Bogdanovic best okay staat te verdedigen. Ain’t nothing you can do bruv

Lekker bijrolletje voor Kyle Korver ook. James’ laatste bucket kwam op een gruwelijk strakke pass van Kyle. Ik dacht dat die alleen kon schieten?!

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment