Dwyade Wade passeert Larry Legend op play offs scoringlijst

Er zijn slechts negen mensen in de historie van de planeet die méér NBA play offs-punten scoorden dan Dwyane Wade. Vannacht versloegen Wade en de Miami Heat de Philadelphia 76’ers in de play offs, en ‘Flash’ passeerde en passant Larry Bird op de All Time NBA Play Offs score-ranking.

Wade (28 pts) kwam vanaf de bank voor de Heat. Na de wedstrijd stonden coaches en medespelers op een rijtje om te vertellen hoe dope het is als D-Wade terug in de tijd reist voor zo’n performance. ‘Het is een fantastisch gevoel om uit die tas te grabbelen’, aldus Wade per USA Today, ‘vooral on the road. Jongens als Kevin Hart die praten langs de zijlijn, het publiek dat van alles zegt. Ik heb véél gehoord vannacht, en gebruikte dat als motivatie.

Ik bedoel maar… Check deze old school move.

Wade en de Miami Heat staan nu op 1-1 met de Philadelphia 76’ers in de eerste ronde van de play offs. De Sixers spelen nog altijd zonder superster Joel Embiid, die het volgens media helemaal beu is om gepamperd te worden. Één ding is zeker: We hebben een series! En met een oldschool Dwyane Wade in het verhaal mag die best zeven wedstrijden duren.

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment