Chris Paul is onaardig tegen Ivica Zubac

Chris Paul is een eikel. Er is geen andere verklaring waarom je ooit een ander mens zo op een nationaal podium zou willen vernederen. Vannacht veranderde hij met deze zieke actie Los Angeles Lakers-big guy Ivica Zubac in een wandelende punchline.

Vergeet het feit dat de Rockets een gloeiend heet regulier seizoen achter de rug hebben, of zelfs dat zij ‘Warriors or Rockets?!’ een legitieme vraag hebben gemaakt. Natuurlijk zijn ze goed, maar ze zijn bij vlagen ook een saaie bende om naar te kijken.

… En daar bracht CP3 vannacht verandering in. Na een switch nam hij Ivica Zubac mee voor een lunch die hij niet snel vergeten. Serieus, je zult die gozer zijn. Dit laten je boys thuis je nooit vergeten, toch?!

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment