Golden State Warriors slopen Thunder in drietjes party

Gewoon een typische nacht voor Stephen Curry, Kevin Durant en de Golden State Warriors. Vannacht ploften de Dubs tegen Oklahoma City Thunder zeventien van hun 38 driepunts pogingen: 112-80 winst.

Check de highlights van dit derde kwart. OKC weet zich totaal geen raad met de ball movement van de Golden State Warriors. Open schoten, lekkere acties inside: Dit kwart had het allemaal.

Het was daarmee ook een onkarakteristieke wedstrijd voor de OKC Thunder. Eerder dit seizoen bewaarden zij hun beste spel voor vijand Kevin Durant en de Warriors. De Thunder wonnen al twee keer van de Warriors, uit en thuis. De onderlinge stand is nu dus 2-1 voor OKC.

Heet van afstand

Kevin Durant was weergaloos voor de Warriors. KD schoot 4/6 vanaf de drie, op weg naar 28 punten. Ook Nick Young (4/5 drietjes) en Steph Curry (5/12) killden vanaf afstand. En de Thunder? Not so much…

Paul George scoorde slechts vijf punten in de wedstrijd. Carmelo Anthony had er veertien (op zeventien schoten) en een lelijke plus-minus van -26. Russell Westbrook had vijftien punten op net zoveel schoten. Hij raakte verder geblesseerd toen Zaza Pachulia op hem viel.

Opstootje

Kevin Durant is echt geen mister Nice Guy meer, als hij dat al ooit geweest is… Hij raakte verzeild in een opstootje met Carmelo Anthony. Na een dubbele technische fout ging het spel verder, maar het is tekenend voor de spanning die tussen beide teams heerst.

 

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment