Russell Westbrook is de echte Kingslayer

Game of Thrones-kijkers in de zaal? Vergeet Jaime f’ing Lannister! Russell Westbrook is de échte Kingslayer. Vannacht vermoordde hji de Sacramento Kings met een zieke drie.

Niet dat de Kings er véél om geven dat ze verloren: Elke loss in de stand brengt ze dichter bij een hoge draftpick. Maar de manier waarop is zuur. Na een zeer matig schot van Vince Carter voor de winst, pakte Sacramento met een paar tikken op de klok de aanvallende rebound. De fade away die volgt? Clutch!

 

Maar dan dus Russ… Oklahoma City Thunder pakt de time out en iedereen plus z’n oma weet waar de bal heen gaat. En toch: Westbrook krijgt de bal buiten de drie, zijn snelle release is niet de verdedigen en BOOOOOOM! Oklahoma verstevigt zijn vijfde plek in het westen.

Westbrook eindigde de nacht met zeventien punten, elf assists en vijftien rebounds. Hij kreeg hulp van Paul George’s 26 punten, 8 assists en 7 rebounds. Ook Carmelo Anthony (23 punten) en Steven Adams (18 pts) hadden méér scorend vermogen. Maar we weten allemaal wie er de ster is, in OKC…

 

En nu vanuit alle denkbare hoeken!

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment