Russell Westbrook ownt Kevin Durant in spectaculair weerzien

Elke keer als Kevin Durant en Russell Westbrook elkaar de komende jaren treffen, omcirkelen we die datum met een rode markeerstift in onze agenda. Want als je denkt dat Russ normaal al een maniak is? Dan had je hem vannacht moeten zien!

Westbrook en de Oklahoma City Thunder versloegen de kampioen Golden State Warriors relatief gemakkelijk (108-91), maar vooral de manier waarop zal blijven hangen.

Psychologische klap

Russ dwong KD tot verschillende turnovers. Zelf zorgde hij voor de gebruikelijke zieke highlights met een zieke dunk en een Eurostep waar hij zelf ook van kon genieten. Durant (21 punten, 8/17 shooting) moet vanaf de bank toekijken hoe zijn voormalige team de winst pakte.

Russell Westbrook rook met 34 punten, tien rebounds en negen assists aan zijn gebruikelijke triple double. Wat hij zelf veel belangrijker zal vinden is a) de winst en b) de psychologische klapt die OKC aan Golden State uitdeelt. Met Paul George (20 pts, 10 reb) en Carmelo Anthony (22 pts) heeft hij zijn eigen big three die, zo blijkt nu, letterlijk elk team kunnen verslaan.

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment