Ben Simmons gaat los in winst Philadelphia 76’ers

Ben Simmons is the man. De Rookie van de Philadelphia 76’ers scoorde vannacht 31 punten, een career high, in een winstpartij tegen de Washington Wizards: 118-113.

Simmons kan (nog) niet schieten, maar heeft schijnbaar ook geen ijskoude jumper nodig om tot zijn totalen te komen. Fantastische spinmoves, dunks in een half court set, finishes in de break: De man kan het allemaal.

Simmons kan nog zó veel beter worden… Hij raakte slechts vijftien van zijn 29(!) vrije worpen en greep de meeste van zijn achttien rebounds al vroeg in de wedstrijd. Zodra die jumper een wapen wordt dat tegenstanders moeten respecteren? Close outs van verdedigers zullen lomper worden. Resultaat? Open driving lanes en méér van dit soort nachten voor Ben!

De Sixers en Simmons kregen vannacht zeker ook hulp van Joel Embiid (25 pts, 14 reb) en Dario Saric, die voor zijn 24 punten slechts twaalf schoten nodig had. Philly staat met een 12-8 record vijfde in de Eastern Conference.

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment