Joel Embiid vraagt Julius Randle ten dans

Philadelphia 76ers fans hebben jaren van droogte achter de rug, maar vannacht bleek Joel Embiid het wachten méér dan waard. De big guy scoorde 46 punten, een record in zijn carrière, en vroeg en passant de arme Julius Randle ten dans. 

Voetenwerk, kinderen! Oefen je pivots en post moves en vóór je het weet sta je ook dudes mee naar school te nemen in de bucket. Dat Embiid enorm beweeglijk was voor een grote jongen wisten we al, maar dit? Dit is gewoon vals spelen! En oh ja… Hij had ook vijftien rebounds, zeven blocks én zeven assists.

En nu maar bidden dat deze gozer gezond blijft. Embiid scoort momenteel 23 punten ‘per’, blockt bijna twee schoten, grijpt elf rebounds per game en disht 3.5 assists. Wow. Het spreekt boekdelen dat de highlight tape van zijn game tegen L.A. zes minuten duurt!

Embiid en de Sixers wonnen de wedstrijd met 115-109. Philly staat met een 8-6 record op een keurige (gedeelde) vijfde plaats in het oosten. Naast Embiid is vooral Ben Simmons een smaakmaker voor de club. Die scoort achttien punten ‘per’, met negen rebounds en zeven assists. Dat zijn LeBron-esque nummers voor een gast van 21 jaar oud.

Trust the process, Philly fans!

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment