Indiana Pacers met een staaltje prachtig teamwork

De Indiana Pacers lieten vannacht zien in staat te zijn tot een portie fraai team basketbal. Check de ball movement in hun winst tegen de Orlando Magic!

De begint met Lance Stephenson die een mooie, verstandige wrap around pass bij Domantas Sabonis weet te krijgen. De bal verlegt naar de andere kant, terwijl Stephenson naar buiten lekt en meteen de bal weer terug wil.

Wat volgt is classic Lance. Een fantastische streetball move en een geniale pass op maat naar Sabonis, die de lay up eenvoudig scoort. Kijk die vreugde bij Lance, kijk de ontlading van de bank! Dit, party people, is basketbal zoals het gespeeld moet worden.

Oladipo Revival

Victor Oladipo van de Pacers is één van de grootste winnaars van de off season. Bevrijd van Russell Westbrook bij Oklahoma City blijkt Oladipo alle instrumenten van een topspeler te hebben. Oladipo had tegen de Magic (zijn eerste werkgever) 26 punten op veertien schoten, zes rebounds, vijf assists, vier blocks en twee steals.

De Pacers staan ondertussen met een 12-9 record keurig zesde in het oosten van de NBA. Ze wonnen zeven van hun laatste tien wedstrijden.

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment