Highlight night voor Wolves’ Andrew Wiggins

Andrew Wiggins van de Minnesota Timberwolves had me het nachtje wel. Niet alleen wonnen de Wilves een thriller van Miami Heat (125-122). Wiggins had twee highlight plays die recht uit een jaarlijkse top tien lijken gewandeld.

Wiggins eindigde de nacht met 22 punten en zeven rebounds. Statistisch beter voor de Wolves waren Karl Anthony Towns (20 punten) en Jeff Teague (23), die veel minder schoten nodig hadden voor hun output. Maar geen van beiden deed dit.

En arme Josh Richardson… Als dit nou het enige basketbalgeweld tegen hem was, dan had hij er misschien over kunnen lachen. Nope… Wiggins was niet klaar met hem. Zieke enkelbreker, coming up!

Goede start

Met een 4-3 begin van het seizoen staan de Minnesota Timberwolves zesde in de Western Conference, gelijk met de San Antonio Spurs en Utah Jazz. Ze kunnen niet verdedigen, hebben op vier clubs na de slechtste scoring differential. Maar met plays als deze zijn de Timberwolves altijd het bekijken waard!

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment