Eerste career ejection voor LeBron James

LeBron James is nog nooit de wedstrijd uitgestuurd. Tot vannacht. In een gemakkelijke winst tegen de Miami Heat kreeg ‘the King’ twee technische fouten. Hij moest wieberen.

De twee technische fouten kwamen kort na elkaar. LeBron was het niet eens met een no call op een lay up poging. Hij sloeg flink met zijn vuist in de lucht (technische één) en had niet zo’n vriendelijke woorden voor scheidsrechter Kane Fitzgerald (technische twee).

De Cavaliers wonnen de wedstrijd gemakkelijk. Kevin Love scoorde 38 punten, met 22 in het eerste kwart en 32 in de eerste helft. Volgens ESPN is Love naast James Harden en Stephen Curry de enige speler met méér dan dertig punten in een helft, dit seizoen.

LeBron James op zijn beurt had ook een prima game. Tegen zijn oude werkgever scoorde hij 21 punten, twaalf rebounds, zes assists en vijf steals. Op een bepaalde manier is het goed te zien dat je superster nog volledig in the zone is. De stand bij zijn ‘rode kaart’ was 93-70 in het voordeel van Cleveland.

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment