Devin Booker heetste Phoenix Suns-speler sinds Stoudemire

De Phoenix Suns zijn geen fantastische ploeg. Met een 8-14 record zijn ze mijlenver van een play off-plekje verwijderd. Één lichtpuntje: Ze hebben Devin Booker.

In een winstpartij tegen de Chicago Bulls scoorde Booker vannacht 33 punten. Geholpen door vijf heerlijke drietjes (zie filmpje!) had hij een efficiënte 23 schoten nodig voor de uiting. Verder had hij negen rebounds en vier assists.

Franchise player?

Deze wedstrijd was Booker’s zesde in november met minstens dertig punten. De laatste die er méér dan zes had? Amar’e Stoudemire had er zeven in maart 2010. Toen bestond er geen twijfel over dat Amar’e de toekomst van de club was. Is Devin dat ook?

Hij haalt zijn punten zoals je kunt zien op verschillende manieren. Hij schiet z’n drietjes vanuit de woestijn maar kan ook inside schade aanrichten. Het voelt alsof zijn balgevoel nog kan groeien en zodra dat gebeurt (voor zover dat nog nodig is…) bestaat er aan deze kant geen twijfel: Deze gozer is een blijver! En de Suns zullen dermate hoog mogen kiezen in de draft, dat hulp onderweg lijkt.

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment