Damian Lillard blaft Portland voorbij de Lakers

Lekker potje basketball in Portland, vannacht! De Portland Trailblazers versloegen de Los Angeles Lakers (113-110) door een heerlijke step back drie van Damian Lillard in de laatste seconden.

Dit slechts seconden nadat Kentavious Caldwell-Pope de Lakers met een drietje op gelijke hoogte bracht. Toegegeven, Dame liet 0.7 seconden op de klok staan, dus technisch gezien was het geen buzzer beater. Maar veel beter dan dit worden ze niet hoor!

Lillard eindigde de wedstrijd met 32 punten op slechts achttien schoten: Hij raakte alle veertien van zijn vrije worpen. Hij is naast Giannis Antetokounmpo en Kristaps Porzingis de enige speler dit seizoen met drie dertigpunters op rij achter zijn naam.

Classic Damian

Lillard is geen vreemde als het gaat om heldendaden, laat in de wedstrijd. Deze komt ook rechtstreeks uit zijn eigen boekje: De harde dribble, de fake hesitation en de step back die volgt is haast niet te verdedigen. En de koelbloedigheid van dit alles… Deze gozer op Twitter snapt het precies.

Minstens zo belangrijk voor de winst van de Trailblazers? Lakers guard Lonzo Ball. De rookie mocht 28 minuten spelen van coach Luke Walton en scoorde precies nul keer. Hij had wel vier assists en een paar rebounds, voor wat dat waard is.

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment