Samenstelling NBA All Star-game veranderd

De NBA All Star Game ziet er vanaf dit seizoen anders uit. Dat heeft de NBA vandaag in een statement bekend gemaakt.

Het blijft twaalf-tegen-twaalf, maar vergeet het strikte ‘Oost’ tegen ‘West’ verhaal. Twaalf spelers uit elke conference blijven het deelnemersveld bepalen, maar twee team captains kiezen om de beurt hun team uit!

De speler uit het oosten met de meeste stemmen (LeBron James) en die uit het westen (Steph Curry? Kevin Durant?) kiezen dus hun teams. De starters zijn zij die bij het eerste selectieproces de meeste stemmen verzamelden.

Het hele statement van de NBA (via @RLeendersNBA)

Reactie van de spelers

Chris Paul van de Houston Rockets is voorzitter van de spelersvakbond. Hij is fan van de move. ‘Ik vind het vet wat de spelers en de league gedaan hebben om de All Star Game te verbeteren’, zegt hij. ‘Dat was een aandachtspunt voor ons allemaal. We hebben er zin in een show neer te zetten in Los Angeles.’

De teams spelen ook ergens voor: De winnende ploeg mag een nog te bepalen bedrag aan een goed doel in de L.A. area schenken.

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment