New Orleans Pelicans leren van de Spurs

De New Orleans Pelicans gaven vannacht de Cleveland Cavaliers een pak slaag. In plaats van het over de miserabele defense van Cleveland te hebben, is het misschien leuker aanvallen als deze van de Pelicans te vieren.

De ball movement in deze aanval is echt de natte droom van elke coach. Als je deze aanval aan een NBA fan zou omschrijven (zeven schoten afpassen voor betere schoten), zou die fan gokken dat je het over de San Antonio Spurs had.

Cleveland wordt echt een waas voor de ogen gespeeld. De Cavs zien er uit als een tweede klasse team dat de pils van gisterenavond nog voelt. Ze zijn gewoon moe van de honderd close outs in deze aanval. Serieus, tegen de tijd dat het schot genomen wordt staat er geen enkele Cleveland-speler binnen een straal van drie meter van de schutter!

Davis en Cousins herenigd

De Pelicans wonnen de wedstrijd met maar liefst 123-101. De game was ook de terugkeer van Anthony Davis. Die pakte eventjes dertig punten in zijn rentree en liet zien prima samen te kunnen werken met DeMarcus Cousins. Boogie was minstens zo goed als Davis en noteerde 29 punten, twaalf rebounds en tien assists.

I enjoy winning, don’t you?’, zei Cousins achteraf. ‘We geloven dat we met iedereen kunnen strijden. We beginnen te begrijpen wat er nodig is om te winnen.’

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment