Markelle Fultz is geen vrije worpen wonder

Als vrije worpen raken een teken van mentale stabiliteit is, naam Markelle Fultz dan Donald Trump. De nummer één pick is hopeloos vanaf de lijn.

Kijkend naar deze video vraag je jezelf af of Markelle ‘s avonds thuis huilend naar Gwyneth Paltrow-films zit te kijken om zich beter te voelen. Want de game tapes zijn niets om trots op te zijn, als je schiet met de smoothness van Shaquille O’Neill.

En de struggle is niet nieuw. Op college was Fultz al niet fantastisch vanaf de vrije worplijn. Deze video laat de zichtbare hitch in zijn schotje óók zien. Maar in plaats van die te fixen, afgelopen zomer, is hij alleen maar erger geworden.

De NBA carrière van Fultz is niet fantastisch van start gegaan. In twee wedstrijden komt hij tot dusver tot acht punten ‘per’, op 7/24 shooting. Hij heeft net zoveel turnovers als assists (vijf) en raakte nog geen enkel drietje. Op meer positieve noot: De jongen is negentien jaar oud en een über atleet. Die komt er wel.

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment