LaMelo Ball’s eerste poster dunk op video

Het is héél moeilijk om géén fan te worden van LaMelo Ball. De jongste telg uit de Ball familie is misschien wel de meest getalenteerde van de drie broers. En oh ja… Hij kan tegenwoordig dunken.

Terwijl Lonzo Ball een hele leuke Rookie belooft te worden bij de Los Angeles Lakers en broer DeAngelo bij UCLA gaat spelen, is LaMelo Ball eigenlijk gewoon een high school knul die misschien niet eens de league haalt.

Big Baller

Hij speelt totaal geen defense en heeft nooit de intentie laten zien dat ooit te leren. Hij schiet met een onconventionele techniek (zeg maar: lelijk) en weegt 32 kilo. Maar elke jongen die in het begin van een game naar de middellijn wijst, een J neemt vanaf half court én hem vervolgens maakt?! WIJ ZIJN FAN!

En nu kan hij dus dunken. In de video zet hij Jesse TheLazer op een poster. Jesse is zelf ook een redelijke hit op youtube en kan schijnbaar best ballen. Maar niet op een ‘Big Baller Brand’ level. Dus hier heb je LaMelo Ball, een gozer die ooit bijna 100 punten in een wedstrijd scoorde. Een kerel die zieke handle heeft en een dodelijk effectief schotje. En nu dus gasten vereeuwigt op youtube met heerlijke dunks. #loveit

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment