LaMarcus Aldridge domineert voor pre season Spurs

Het was vast een lange off season voor LaMarcus Aldridge, forward van de San Antonio Spurs. Het laatste dat we van hem zagen was een snel te vergeten play offs-series tegen Golden State Warriors. In de 4-0 sweep noteerde hij twee 8 punts performances.

Aldridge noteerde +/- stats tegen Golden State die rechtstreeks uit een horrorfilm leken te komen. Na wedstrijd één (28 punten) middelde hij iets meer dan 11 punten ‘per’. Hij had in geen enkele wedstrijd méér dan zeven rebounds en in de wedstrijd met de 28 punten had hij zes turnovers om z’n team pijn te doen. Brr.

The Aldridge way

Dan is het fijn te zien dat hij er in de pre season in ieder geval geïnspireerd uitziet. Vannacht scoorde LA zeventien punten in slechts zestien minuten speeltijd. De punten kwamen ook op de meest Aldridge manier ‘possible’: Een drietje, een schotje vanaf de elbow, een heerlijke turnaround J tegen Zach Randolph.

Er zijn precies nul garanties dat dit spel zich ‘zomaar’ voortzet in het reguliere seizoen of – slik – de play offs. Toch: Na een off season waarin sommige mediahoofden beweerden dat L.A. zwaar ongelukkig was, en waarin Spurs fans waarschijnlijk hoopten op een trade, is er hoop. En zoals Andy zegt in The Shawshank Redemption: ‘Hope is a good thing, maybe the best of things. And good things never die.’

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment