Giannis Antetokounmpo mist de dunk van het jaar!

Milwaukee Bucks-ster Giannis Antetokounmpo geeft ons elke wedstrijd wel een reminder over wat voor beest hij is. Maar deze gemiste dunk over Aron Baynes van de Boston Celtics? Hou op…

De dunk van Antetokounmpo zou, als hij was gelukt, echt één van de beste, hardste, vernederendste dunks óóit zijn. Gelukkig voor Baynes hield hij aan de mid air meeting slechts wat pijn en een persoonlijke fout over. Want als hij deze in zijn mik had gekregen? Dat deuk je echt niet meer uit je ego…

 

 

Antetokounmpo eindigde de wedstrijd met 28 punten, tien rebounds en zeven assist. Hij leidt de NBA in scores, momenteel, maar had in deze wedstrijd wel 21 schoten nodig om zijn aantal te halen. Toch kon hij niet voorkomen dat de Boston Celtics de wedstrijd relatief gemakkelijk wonnen: 96-89.

De wedstrijd was sowieso het bekijken waard, ook omdat Kyrie Irving hele aardige Kyrie-dingen deed. Check deze dribbles en ga je schamen over jouw balgevoel 😉

 

 

 

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment