DeMarcus Cousins geeft Kings een afscheidscadeau

‘Zenuwachtig’, zo omschreef DeMarcus Cousins zijn gevoel vóór zijn wedstrijd tegen Sacramento Kings, zijn oude werkgever. Vanaf de jump was daar echter weinig van te zien. ‘Boogie’ Cousins explodeerde voor 41 punten, 23 rebounds en zes assists.

Boogie werd grotendeels positief ontvangen door de oude fans. Supporters hadden borden bij om hem te bedanken voor bijna zeven jaar trouwe dienst. Het applaus klonk harder dan de boooooo’s en dat is opvallend. Niet alleen omdat de New Orleans Pelicans de wedstrijd wonnen (114-106). Cousins heeft een beetje een rare uitspraak gedaan.

Probleemkind

DeMarcus Cousins zei laatst in de media dat hij ‘stom’ was geweest, om de Sacramento Kings zo lang trouw te zijn geweest. Dat zijn pijnlijke, domme woorden van een kerel die vooral zijn eigen grootste probleem is. In Sac-town was hij constant aan het mopperen. Hij verdedigde niet, was een slechte teamgenoot.

In New Orleans lijkt hij bij de Pelicans goed geland te zijn. In het vroege seizoen middelt hij tot nu toe 33 punten, veertien rebounds en drie assists per wedstrijd. Voor de neutrale basketbalfan is het te hopen dat Boogie eindelijk volwassen is geworden, en deze vorm volhoudt!

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment