Carmelo Anthony oogt comfy in OKC

Carmelo Anthony gaf vannacht een goede eerste indruk in het shirt van Oklahoma City Thunder. De nieuwe aanwinst kwam in slechts negentien minuten speeltijd tot negentien punten.

Vooral de manier waarop hij tot z’n scores kwam was veelzeggend: Hij scoorde via twee catch and shoot driepunters en een and one de eerste negen punten van Oklahoma. Dat is een goed teken: Hij zal, als Russell Westbrook rust, de offense voor OKC moeten dragen. Dat kan hij.

De Thunder verloren de wedstrijd overigens wèl van de Houston Rockets (97-104) en zelfs die uitslag was geflatteerd. Voor het begin van het vier kwart was de afstand tussen de ploegen 17 punten. OKC had echter een excuus: Russell Westbrook deed niet mee.

Andere eerste indrukken

Niet alleen Carmelo Anthony zag er positief uit in nieuwe kleren. Paul George scoorde vijftien punten op dertien schoten. Hij vulde met een stel rebounds, een block, een steal en twee assists behoorlijk de boxscore.

Aan de kant van Houston Rockets hield nieuw gezicht Chris Paul het véél meer bescheiden. Hij scoorde elf punten en had zeven assists in 24 minuten. Grote man aan Rockets’ zijde was Trevor Ariza: Achttien punten op 6/9 shooting met vijf drietjes.

About

Every time I try to leave the blogging game, it keeps pulling me back in... #basketball #americanfootball #lovelife

No Comments

Leave a Comment